BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Fler tips!
Presenttips & presentförslag
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips til den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Solkarta Sverige
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Vad ger man i present till morfar? Vad vill morfar ha i julklapp?

Vad är egentligen en bra present till morfar? Vad blir morfar glad för? Du är säkert inte ensam om att varje år ha lika svårt att hitta en bra och rolig present till morfar. Han har kommit upp i den åldern då han har det mesta i prylväg och han har för längesedan slutat skriva önskelistor. Han gör det inte lätt för den som ska köpa en present till honom.

Att utgå från intressen är det bästa tipset när du ska köpa present till morfar. Finns det något han alltid har velat lära sig? Då kan en kurs vara en bra present till morfar. Att lära sig ett nytt språk, en matlagningskurs eller en fotokurs kan vara en rolig utmaning för honom.

Annars kan du ge morfar en korg med massa gott i. Vad som finns i korgen beror på honom, gillar han godis och choklad eller vill han hellre ha ett gott vin? Packa ihop alla hans favoriter i en fin korg.

Att få ett klädesplagg kan vara en välsignelse för morfar som kanske inte är så förtjust i att gå i affärer. Att ge bort en varm tröja eller slips på vintern och en tunnare skjorta på den varmare delen av året kan vara en utmärkt present till morfar. Klassikern underkläder och strumpor finns ju också alltid som ett alternativ.

Om du ändå känner att en ny pryl inte är en bra present till morfar och att det inte är vad han behöver eller vill ha så finns det Tillminabarnbarn.se. Tillminabarnbarn.se ge morfar chansen att få skriva boken om sitt liv. Med Tillminabarnbarn.se får morfar ett projekt att pyssla med hemifrån.

På Tillminabarnbarn.se skapar morfar ett konto och får direkt tillgång till mallar med fin design och 121 sidor och 16 kapitel. De olika sidorna väcker minnena till liv och handlar om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur han kommer ihåg stora världshändelser. Frågorna är ställda och det morfar svarar blir till en självbiografi över hans liv.

Morfar kan bjuda in upp till 20 personer som kan läsa hans bok på internet och han kan även skriva ut den själv. Det går även att få boken utskriven och inbunden professionellt till förmånligt pris.

Du ger bort en present till morfar och får tillbaka en ovärderlig present; hans liv i bokform.

Ge bort en riktigt bra 65-års present
Vad är det i 65-års presenten?


TIPS!
TILLMINABARNBARN.SE i presentask är också en perfekt Fars dags present. På pappas egen dag passar det bra att ge far en present där du ber honom berätta om sitt liv!


 65 års present

Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här>>

 


60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Fars dags present