BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>

Om Tillminabarnbarn.se:
Se en demofilm som på några minuter visar hur Tillminabarnbarn ser ut och fungerar här>>


Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?
Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Fler tips!
Presenttips & presentförslag
Skriva memoarer
Julklappar till farfar
Julklappar till morfar
Julklappar till mormor

Andra gör-det-själv böcker:
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Mittar.se
Gör en egen årsbok!
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Presenttips till den som väntar eller just fått bebis!
Bebisboken.se
Finaste minnesboken om bebisens första år!
Min babybok
Bebisboken på norska
Din babybog
Bebisboken på danska
Bookaboutbaby.com
Bebisboken på engelska
Vauvakirja.com
Bebisboken på finska
Lapsenlapsilleni
Grapevine. Suomi
Goodies Lapsille
65-vuotis lahja
Työtoverin läksiäiset
Länktips
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

70 års present!


Böcker, blommor, middagar och olika typer av upplevelser såsom opera, teater eller en koncert är alla bra exempel på lämplig 70 års present.
Vill du däremot stick ut och ge något utöver det vanliga i 70 års present så kan vi rekommendera att ge bort allt man behöver för att skriva en bok om sitt liv.
En enkel lösning på att skriva sina memoarer vilket man kanske är redo för när man närmar sig 70 år. Många har tänkt tanken att skriva ner sin levnadshistoria
men få 70 åringar har gjort verklighet av det. Det är ganska svårt om man inte har någon vägledning. Att gå en skrivarkurs kanske inte lockar alla då det lätt kan bli väldigt ambitiöst och kanske lite för svårt bara för att man vill skriva en bok om sitt liv.

Dagens 70 åringar är piggar mer aktiva än tidigare generations 70 åringar. Många har en grundläggande data kunskap och kan uträtta sina bankärenden på internet.
Dessa 70 åringar har alla möjligheter att lyckas med att skriva en bok om sitt liv om de får en puff på vägen såsom en presentask från tillminabarnbarn.se i 70 års present.
Presenten visar att de yngre generationerna vill höra 70 åringens historia. Få den nedskriven för barnbarnen samt skriva ner en del av landets moderna historia. Förr var det bara historiker som skrev historian. Nu är allas nedskrivna levnadsöden en del av landets historia. Läs mer om vårt tips på 70 års present nedan.

Present 70 år: Bläddra i en demobok man har skrivit en bok om sitt liv med hjälp av ett smart bokverktyg (tillminabarnbarn.se). Se hur den färdiga boken ser ut när man skrivit ner sin levnadshistoria genom att använda sig av mallar och en bra bokstruktur. Bra 70 års present pappa. Bläddra här: www.tillminabarnbarn.se/visa


70 års present tips. Om du tror att mottagaren inte riktigt har datavanan så kanske personen har barnbarn som är flinka med datorer. Då går det utmärkt att skriva ut frågorna och låta barnbarnen intervjua 70 åringen och då skriver även barnbarnen in svaren i en given sidmall.Ger du bort Tillminabarnbarn.se i present till 70 åringen får du också en present tillbaka i form av hennes livshistoria; en ovärderlig present.

present till 70 åring
 
70 års presenter

TIPS!

TILLMINABARNBARN.SE i presentask är också en perfekt Mors dags present. På mammas egen dag passar det bra att ge mor en present där du ber henne berätta om sitt liv!

 65 års present
Beställ TillMinaBarnbarns exklusiva presentask med konto och med eller utan ett exemplar av den färdiga boken utskriven och inbunden - Läs mer här Presenttips 70 år>>

 


60-års present? | 65-års present? | Presenttips för en pensionär | Fars dags present